Acasă / EVENIMENT / Încarcerat pentru şantaj

Încarcerat pentru şantaj

Încarcerat
În ziua de 22 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de șantaj, hărțuire, amenințare și violarea vieții private și au reținut un bărbat. Este vorba deapre Mihai F. R.., de 47 de ani, din municipiu.
Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunilor iunie-iulie, cel în cauză ar fi distribuit în mediul online fotografii în care o femeie apărea în ipostaze indecente, solicitând acesteia bani și întreținerea de relații sexuale. Totodată, bărbatul ar fi transmis persoanei în cauză mesaje și apeluri telefonice cu o frecvență foarte ridicată, ar fi urmărit-o în zona domiciliului și i-ar fi transmis mesaje cu conținut amenințător.
În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție

IPJ Argeș : Avem patru colegi noi !

Patru absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, care se alătură colectivului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar