Acasă / EVENIMENT / Încătuşat pentru amenințare a scăpat cu control judiciar

Încătuşat pentru amenințare a scăpat cu control judiciar

Un bărbat încătuşat pentru violenţă domestică a scăpat ieftin, ca să zicem aşa, fiindcă după doar o noapte petrecută în arest a fost lăsat liber.
Va relatam că, pe 23 august, polițiștii din Topoloveni şi ai Secției Rurale Călinești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de amenințare și distrugere și l-auîncătuşat pe Ionuţ Leurenţiu R., de 33 de ani, din Dobrești. Din verificări s-a stabilit că, în seara de 22 august, pe fondul consumului de alcool împricinatul le-ar fi amenințat cu acte de violență pe fosta soție și pe fosta cumnată. Ulterior, în cursul nopții de luni spre marţi, în jurul orei patru, bărbatul ar fi incendiat o căpiță de fân aparținând foștilor socri. Suspectul a fost dus la audieri şi după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de orsonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive, cel în cauză a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, iar la expirarea ordonanţei a fost pus în libertate.
Totuşi, potrivit poliţiei argeşene după completarea formularului de evaluare a riscului, împotriva suspectului au fost emise două ordine de protecție provizorii pentru cinci zile.

Încătuşat pentru amenințare

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

  În această după-amiază un accident rutier s-a produs în comuna Negrași, unde un autoturism ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar