Acasă / EVENIMENT / Arestaţi după ce au jefuit o sală de jocuri şi o bijuterie

Arestaţi după ce au jefuit o sală de jocuri şi o bijuterie

au jefuit o sală de jocuri şi o bijuterie
Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor pentru comiterea infracţiunii de furt şi revenim cu amnunte.
În ziua de 7 octombrie, judiciariştii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar privind comiterea infracţiunii de furt calificat și au încătuşat doi bărbați. Aceştia sunt Constantin Ciprian I., de 42 de ani, din Pitești, respectiv Ionuţ Ţ., de 36 de ani, din Călinești, dar care locuieşte efectiv la Ştefăneşti.
Pentru documentarea activității infracționale, în baza autorizării de către instanța competență, în cursul zilei de ieri oamenii legii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat două percheziții în Pitești și Ștefănești la locuințele celor doi.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 septembrie, cei doi au pătruns prin efracție în incinta unui magazin de bijuterii din Pitești în împrejurarea în care sistemele antiefracție nu funcționau corespunzător, iar din interior au sustras cantitatea de 1,1 kg bijuterii din aur în valoare de 310.000 de lei.
De asemenea, extinzând verificările, anchetatorii a stabilit că faptul că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, aceeaşi indivizi ar fi pătruns prin efracție într-o sală de jocuri de noroc, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei.
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene, prejudiciul total fiind de 330.000 de lei.
În cursului serii de ieri, cei doi au fost prezentați de către procuror în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a celor în cauză pentru 30 de zile.
Pe parcursul cercetărilor au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Secției 1 Pitești, iar activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar