Acasă / EVENIMENT / Mamă şi copil au ajuns cu maşina în decor

Mamă şi copil au ajuns cu maşina în decor

„Accident rutier în comuna Uda, satul Miercani, autoturism ieșit în afara carosabilului, fără persoane încarcerate. Se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj al serviciului judeţean de ambulanţă. Nu sunt probleme, în interiorul autoturismului se aflau o femeie și un copil, care au reușit să iasă din mașină și să urce pe mal cu ajutorul trecătorilor”, a transmis ieri-dimineaţă ISU Argeş.
Din primele informaţii a rezultat că o femeie de 23 de ani, domiciliată în Constanţa, circula cu autoturismul prin localitatea precizată. La un moment dat, femeia s-a întors către copilul său în vârstă de un an şi jumătate care se afla în scaunul special fixat pe bancheta din spate. În acest context şoferiţa a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ieșit de pe carosabil și a ajuns în decor la vreo 10 metri mai jos de nivelul drumului. Din fericire nici femeia, care purta centura de siguranţă, nici copilul nu au suferit leziuni şi după evaluarea medicală s-a stabilit că nu au avut nevoie să fie transportaţi la spital, motiv pentru care incidentul a fost înregistrat ca tamponare.
Coliziune la Drăganu
Tot ieri-dimineaţă, un alt accident la care au intervenit pompieri ai Detaşamentului Piteşti a avut loc la Drăganu, în satul Prislopul Mare, fiind implicate un tir şi două autoturisme. Nici în acest caz nu au fost persoane rănite, unul dintre şoferi avea contuzii minore şi nu a trebuit transportat la spital. Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier Argeş nu au fost probleme de trafic, autovehiculele fiind scoase în afara carosabilului.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Arestat

Urmărit internațional, adus în țară de polițiști

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar