Acasă / EVENIMENT / Condamnaţi la închisoare

Condamnaţi la închisoare

Doi bărbaţi au ajuns la puşcărie după ce pe numele lor au fost emise decizii de condamnare la pedepse privative de libertate.
Astfel, poliţiştii din Topoloveni, cu sprijinul agenţilor Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii privindu-l pe Silviu Bogdan Pahonţu, de 32 de ani, din Boţeşti, pe care judecătoria din oraşul de pe Valea Cârcinovului l-a condamnat la doi ani şi nouă luni de închisoare în regim de detenţie pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Concret, bărbatul a fost trimis la închisoare fiindcă a fost prins conducând fără permis şi a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Piteşti pe numele lui Cătălin Gabriel Alman, de 32 de ani, din municipiu pentru infracţiunea de conducere fără permis. Ambii bărbaţi au fost încarceraţi la Penitenciarul Mioveni.

Trimişi-la-închisoare-fotopress-24ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție

IPJ Argeș : Avem patru colegi noi !

Patru absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, care se alătură colectivului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar