Acasă / SOCIAL / Bărbat găsit decedat într-un lac din curtea casei în comuna Lunca Corbului

Bărbat găsit decedat într-un lac din curtea casei în comuna Lunca Corbului

Pompierii de la Secția Costești au intervenit pentru extragerea unui bărbat de 62 de ani, care a fost găsit decedat într-un lac din curtea casei. Acesta a fost găsit de o rudă care venise în vizită.
Vom reveni cu detalii.

S-a înecat în lacul din curte
În cursul nopţii de marţi, pompierii de la Secția Costești au intervenit pentru extragerea unui bărbat care a fost găsit decedat într-un lac din curtea unei locuinţe din Lunca Corbului.
Este vorba despre Jean P., în vârstă de 61 de ani. De loc din comun a Stolnici, sexagenarul nu avea familie, avea grijă de o gospodărie din Lunca Corbului şi, potrivit anchetatorilor, era cunoscut cu viciul alcoolului. Acesta a fost descoperit de o rudă care venise să-l viziteze şi a anunţat autorităţile. Nu sunt suspiciuni cu privire la natura decesului, deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre suicid ori de un accident nefericit. Trupul fără viaţă a fost trimis la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor decesului, în cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Recomandări ale jandarmilor argeșeni 

Recomandări ale jandarmilor argeșeni 

În contextul minivacanței de 1 Mai și având în vedere preconizarea unui număr mare de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar