Acasă / EVENIMENT / Carambol cu trei maşini şi trei răniţi în Piteşti

Carambol cu trei maşini şi trei răniţi în Piteşti

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe strada Gheorghe Șincai, în apropierea Bazinului Olimpic din Pitești.
„În cele trei vehicule, două autoturisme și o autoutilitară, se aflau şase ocupanți, iar dintre aceștia doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un şofer a fost monitorizat la fața locului de către paramedicii SMURD și nu a avut nevoie de transport la spital, iar șoferul un alt și pasagera din unul dintre autoturisme au fost preluați și transportați la spital de către echipajele serviciului judeţean de ambulanţă”, a informat ISU Argeș.
La evenimentul rutier au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare, dar și cu un echipaj SMURD pentru acordarea îngrijrilor medicale în caz de nevoie. De asemenea, două ambulanțe au intervenit la fața locului. Oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că Gabriel B., de 68 de ani, din comuna Golești, județul Vrancea, conducea un Opel pe strada Crinului. Ajuns la intersecția cu strada Gheorghe Șincai, nu a respectat indicatorul de cedare a trecerii şi s-a tamponat cu un BMW X5 condus regulamentar de Lucian F., de 31 de ani, din Pitești, care se deplasa pe strada Gheorghe Șincai dinspre Podul Viilor către Târgu din Vale. În urma impactului, BMW-ul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară Iveco la volanul căreia se afla Ionuţ D., de 33 de ani, din comuna Găujani, judetul Giurgiu care se deplasa dion spre Târgu din Vale către Podul Viilor.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului Opelului şi a însoţitoarei sale, Mihaela G., de 69 de ani, din Piteşti, pasageră pe scaunul din dreapta față, ambii fiind transportaţi la spital, precum și a şoferului autoutilitarei care a fost monitorizat la faţa locului şi nu a avut nevoie de transport la spital.
Niciunulo dintre şoferi nu a consumat alcool, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ziuai de Curățenie Națională 2024

Jandarmii argeșeni se alătură Zilei de Curățenie Națională 2024

„Pe 21 septembrie 2024, Jandarmeria Argeș va participa, ca în fiecare an, la Ziua de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar