Acasă / EVENIMENT / A dispărut! L-ați văzut?

A dispărut! L-ați văzut?

dispărut

Dispărut de două săptămâni
În ziua de 4 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Rurale Domnești au fost sesizați cu privire la faptul că Ion Chircă, de 46 de ani, din comuna Corbi, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii noiembrie şi nu a mai apărut.
Bărbatul are 1,80 m înălțime, greutate aproximativ 75 kg, ochi căprui, păr șaten, scurt, constituție atletică şi ca particularitate are mersul aplecat spre înainte. La momentul plecării purta pulover gri deschis, pantalon din stofă de culoare închisă, încălțăminte sport multicolor, iar pe cap avea fes de negru. Potrivit unor vecini, bărbatul avea grijă de tatăl său care suferă de mai multe afecțiuni medicale, iar în urmnă cu vreo două săptămţâni a plecat să lucreze cu ziua prin sat dar nu s-a mai întors acasă. Cel care a sesiuat autorităţile ar fi tatăl împricinatului, iar oamenii legii au demarat căutările.
Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș la telefon 0248.721.519.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar