Acasă / EVENIMENT / A luat-o la fugă şi s-a izbit de maşină

A luat-o la fugă şi s-a izbit de maşină

Un eveniment rutier a avut loc loc la Schitu Goleşti. În urma verificărilor preliminare făcute de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung s-a constatat că Nicoleta S., de 20 de ani, din localitate, s-a angajat în fugă în traversarea şoselei care leagă Piteştiul de municipiul de la poalele Mateiaşului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În acest contest tânăra s-a izbit pur şi simplu de un Volkswagen condus regulamentar spre Piteşti de Nicolae D., în vârstă de 23 de ani, din Schitu Goleşti, care nu a putut face nimic pentru evitarea accidentului. Rănită din fericire uşor, tânăra a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru investigaţii. Verificat cu etilotestul, a rezultat că şoferul nu consumase alcool, în cauză a fost întocmit dosar penal şi verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor poducerii accidentului.
Două maşini s-au ciocnit la Valea Mare-Pravăţ

În fine, tot ieri, încă un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc la Valea Mare-Pravăț. Din câte de pare, un şofer nu a păstrat distanţa în mers şi a lovit din spate maşina din faţa sa.
Au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială alături de un echipaj al serviciului judeţean de ambulanţă, care au acordat îngrijiri medicale unei persoane aflată într-una dintre maşini şi nu a fost nevoie de transport la spital.

accident--fotopress24

Despre Administrator

Citeşte şi ...

reprezentanții Agenției Naționale Antidrog (3)

Activități preventive desfășurate de polițiștii argeșeni și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog în trafic

Polițiștii argeșeni și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog au desfășurat activități preventive, pe DN 7, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar