Acasă / EVENIMENT / Şofer rămas încarcerat şi pieton transportaţi la spital

Şofer rămas încarcerat şi pieton transportaţi la spital

Un grav eveniment rutier a avut loc în zona Institutului Pomicol Mărăcineni. Şoferul maşinii implicate şi pietonul pe care l-a lovit au ajuns la spital. A intervenit pompieri ai Detaşamentului Piteşti cu o autospecială, echipajul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi poliţişti. „Șoferul a fost găsit încarcerat, a fost extras și predat unui echipaj SAJ, iar pietonul, o femeie care acuză dureri în de bazin, a fost preluat de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Ambele victime sunt conştiente”, a transmis ISU Argeş.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că Ionuţ Z., de 25 de ani, din Budeasa, conducea un BMW pe DJ 703K din direcția Mărăcineni către Budeasa. În împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un pieton și s-a răsturnat. În urma accidentului șoferul a rămas încarcerat, iar pietonul, Maria B., de 71 de ani, din Mărăcineni, a fost rănit grav, ambii fiind transportați la spital
Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost verificaţi cu etilotestul rezultând că nu au consumat alcool, în cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar