Acasă / EVENIMENT / Copilă rănită în accident pe autostradă

Copilă rănită în accident pe autostradă

În jurul orei 21 a serii de duminică un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc la k, 106 al Autostrăzii A1 pe Bucucreşti – Piteşti.
„Au intervenit pompieri de la Detaşamentul Bradu cu o autospecială și un echipaj SMURD. În urma incidentului a rezultat o victimă în vârstă de opt ani cu leziuni la piciorul stâng. I s-a acordat primul ajutor calificat, după care a fost transportată la spital. La fața locului s-au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Argeş.
Din primele verificări efectuate de poliţiştii Biroului Autostrada A1 a rezultat că Mihael U., de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, circula cu o Dacia Duster. Din cauză că nu a păstrat distanţa în mers, a lovit violent un Opel condus regulamentar în aceeaşi direcţie de Romeo P., de 63 de ani, iar în urma izbiturii Opelul a fost proiectat într-o Toyota aflată în faţă condusă de Florin S., de 40 de ani, din Slatina, Olt. Evenimentul s-a soldat că rănirea unei copile de opt ani, fiica şoferiţei Dusterului, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Toţi conducătprii auto au fost verificaţi cu etilotestul stabilindu-se că nu au consumat alcool, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi cercetările continuă.
Au făcut atac de panică
Tot duminică noapte, pe la ora 21.15, un alt accident a avut loc la Mioveni. S-au tamponat două autoturisme fiindcă unul dintre şoferi nu a acordat prioritate de trecere şi două persoane au făcut atac de panică. Acestea au primit ajutor medical de la un echipaj SMURD şi nu a fost nevoie de transport la spital.
A lovit o maşină staţionată
În aceeaşi noapte, o oră mai târziu, încă un accident rutier s-a produs în comuna Coșești, unde un autovehicul a intrat într-un altul staționat. „Posibil o victimă, conștientă și neîncarcerată. Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și o ambulanță a serviciului judeţean”, transmitea ISU Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

  În această după-amiază un accident rutier s-a produs în comuna Negrași, unde un autoturism ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar