Acasă / EVENIMENT / Bărbat căzut de la etaj în Piteşti

Bărbat căzut de la etaj în Piteşti

sinucidere-fotopress24

În jurul orei şase a dimineţii de azi, Poliția Pitești a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit căzut pe trotuarul din fața blocului unde locuia în zona CNCD.
La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 împreună cu un echipaj de ambulanţă și au constatat că cele sesizate se confirmă, iar echipa mediclă nu a putut face altceva decât să constate decesul.
Este vorba despre Marian B., de 62 de ani, care locuia în blocul B8. El a fost găsit de trecători şi ulterior recunoscur de către vecini. Din verificări a reieşit că sexagenarul locuia singur, soţia fiind plecată la muncă în străinătate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale. Anchetatorii presupun că bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul zece al imobilului, dar acest aspect urmează să fie clarificat din cercetări.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ISU Argeș Atenționare meteorologică, cod galben

ISU Argeș: Atenționare meteorologică, cod galben

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Fenomenele Vizate: intensificări ale vântului; Interval de Valabilitate: 17.05.2024 Ora 10:00 ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar