Acasă / EVENIMENT / Piroman în arest

Piroman în arest

Incendiu-auto

În ziua de 3 martie, judiciariştii de investigații criminale din cadrul Poliției Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria din municipiul Basarabilor, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere și au reținut un bărbat. Este vorba despre Eugen C., de 47 de ani, din Albeștii de Argeș. Din verificările efectuate s-a stabilit că, în seara zilei de 2 martie, bărbatul ar fi incendiat un Nissan Qashqai parcat pe strada 1 Decembrie 1918 din Curtea de Argeş, ulterior focul extinzându-se la alte două autoturisme, un Opel şi o Dacia Logan , parcate în apropiere.
După audieri, în urma administrării probatoriului cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul poliţiei argeşene. Prezentat procurorilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a fost dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Curtea de Argeş care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile şi bărbatul a ajuns din nou în spatele gratiilor.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul a incendiat Nissanul ca să se răzbune pe proprietarul cu care lucrase în construcţii şi îi rămăsese dator o anumită sumă de bani.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar