Acasă / EVENIMENT / Reținută pentru furt, bona a scăpat de arest

Reținută pentru furt, bona a scăpat de arest

Reținută pentru furt, bona a scăpat de arest Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Secției 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de furt la plângere prealabilă și au reținut o femeie. Aceasta este Anca I., are de 36 de ani, şi este din Ștefănești.
Din verificările efectuate s-a stabilit că, în perioada decembrie 2021 – februarie 2022, femeia ar fi sustras mai multe bijuterii și bani în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei dintr-o locuință din Pitești unde era angajată să se ocupe de îngrinirea copiilor unei familii. Prejudiciul a fost recuperat parțial de oamenii legii și restituit persoanei vătămate.
În urma administrării probatoriului, bona cu pricina a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore şi încarcerată în arestul poliţiei argeşene. Prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, acesta a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile şi la expirarea ordonanţei a fost pusă în libertate.

bani-si-aur

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

  În această după-amiază un accident rutier s-a produs în comuna Negrași, unde un autoturism ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar