Acasă / EVENIMENT / Accident pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești

Accident pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești

Accident

 Tamponare între două maşini, femeie rănită la Piteşti

În urmă cu puțîn timp a avut loc un accident rutier în care au fost imlicate cu două autoturisme, o persoană rănită ușor. 
Două autoturisme s-au tamponat în această dimineaţă în Piteşti şi o femeie a fost rănită, iar în cauză a fost deschis dosar penal.
S-a întâmplat în jurul orei opt pe bulevardul Nicolae Bălcescu vizavi de Complexul Comercial „John”. 
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că Ionuţ R., de 23 de ani, din Bascov, conducea un autoturism Mini Cooper pe bandă a două a bulevardului din direcția Bascov spre centrul municipiului. În împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, cel mai probabil din cauză că nu a păstrat distanţa în mers, carosabilul fiind ud şi alunecos de la ninsoare, a lovit violent din spate un Opel Astra condus regulamentar în faţa să de Irinel C., în vârstă de 27 de ani, din Cotmeana. În urmă evenimentului a rezultat rănirea Elenei C., de 53 de ani, din Cotmeana, pasageră în Opel, care a fost transportată la spital pentru investigații. Medicii au constatat că, din fericire, victima nu suferise leziuni grave (avea o contuzie cervicală). Ambii conducători auto au fost verificaţi cu etilotestul rezultând că nu au consumat alcoo, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar 
cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.
Un alt accident rutier a avut loc tot în această dimineaţă în zona Podul Viilor din Pitești, unde un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp. În urmă accidentului o persoană a fost asistată medical la faţa locului de un echipaj SMURD, dar nu a avut nevoie de transport la spital.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar