Acasă / EVENIMENT / Spărgător sub control judiciar

Spărgător sub control judiciar

Reţinut pentru furt
Aşa cum v-am informnat, în cursul zilei de 28 martie, poliţiştii Secţiei 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Din verificări a reieşit că, în noaptea de 27 martie, Valerică O., de 33 de ani, din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, a spart sediul unei societăţi comerciale de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiu, de unde a sustras diverse bunuri cum ar fi sustras o drujbă, aparate de sudură, boxe, stație de amplificare, polidisc, truse mecanice în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Pentru a putea da lovitura, a tăiat alimentarea cu energie electrică a camerelor de supraveghere video şi a intrat în hală pe geam.
Pe parcursul cercetărilor produsele au fost recuperate şi restituite unităţii păgubite, iar după administrarea probatoriului suspectul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi depus în arestul polţiei argeşene. Prezentat procurorilor cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă, a fost pus sub control judiciar 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar