Acasă / EVENIMENT / Casă distrusă de incendiu în comuna Stoeneşti sat Piatra

Casă distrusă de incendiu în comuna Stoeneşti sat Piatra

În această dimineață un incendiu a fost semnalat într-o gospodărie din localitatea Stoenești sat Piatră. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la acoperișurile unei locuințe și la două anexe.Până în acest moment nu a fost nevoie de acordarea primului ajutor calificat.

Intr-o gospodărie din comuna Stoenești, satul Piatra, a izbucnit un incendiu, la locul evenimentului intervenind pompieri ai Detaşamentului Câmpulung cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Focul s-a manifestat cu flacără deschisă la acoperișurile unei locuințe și la două anexe. Au ars un acoperiș pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați care adăpostea o locuință și două anexe lipite de casă, iar flăcările s-au propagat într-o magazie unde au ars echipamente agricole și lemnele depozitată în interior.
Nu au fost victime, iar cauza probabilă o constituie un scurtcircuit produs la nivelul unui conductor electric defect, izolat necorespunzător sau cu izolația deteriorată.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

  În această după-amiază un accident rutier s-a produs în comuna Negrași, unde un autoturism ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar