Acasă / EVENIMENT / Accident sau sinucidere?

Accident sau sinucidere?

Este o întrebare la care anchetatorii caută să găsească răspuns după ce, aşa cum de altfel v-am şi informat pe scrut, o femeie a căzut de la etajul patru. Transportată la spital în comă şi cu traumatisme extrem de grave, din păcate medicii nu i-au putut salva viaţa. În urma ei au rămas doi copii minori.
S-a întâmplat în jurul orei 21 a serii de luni la blocul J19 din cartierul piteştean Războieni. Un trecător a văzut-o pe femeie zăcând inconştienţă pe pământ în faţa imobilului şi a sunat la 112. În scurt timp la dresa respectivă au sosit poliţişti ai Secţiei 3 şi o ambulanţă SMURD. Echipa medicală a preluat-o pe tânăra care avea multiple traumatisme produse prin cădere în stare comatoasă. În timpul transportului spre spital, echipajul SMURD a primit sprijin de la o ambulanţă a serviciului judeţean trimis în sprijin. Victima încă prezenta semne vitale, dar cu toate eforturile depuse de medicii de la Urgenţa Spitalului Judeţean aceasta nu a supravieţuit.
Este vorba despre Irina M., de 38 de ani, din Bradu, care potrivit oamenilor legii era divorţată şi avea doi copii, ambii minori. Unul dintre ei, o fată, este la fostul soţ, iar băiatul, în vârstă de 15 ani, era la ea. Din primele informații se pare că, în momentul producerii nenorocirii, femeia era singură în apartamentul unde locuia cu chirie. În cauză a fost deschis dosar penal, iar deocamdată nu se ştie dacă a fost o cădere accidentatlă sau este vorba despre sinucidere. Deşi femeia nu a lăsat niciun bilet, anchetatorii înclină să creadă că ar fi vorba despre un suicid şi cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

femeie cazuta de la etaj

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident cu trei victime cateasca (2)

Accident cu  trei victime în comuna Căteasca

Ieri după-amiază s-a produs un accident rutier în comuna Căteasca, satul Coșeri, în care au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar