Acasă / EVENIMENT / Atenție ! Drum închis temporar

Atenție ! Drum închis temporar

Drum închis temporar

Mâine, 25 mai 2022, între orele 08.00 – 15.00, circulația pe strada Cavalerului din orașul Ștefănești va fi închisă, pentru efectuarea unor lucrări la linia de cale ferată.
Drumul județean 741, pe tronsonul cuprins între km. 0-000 – km.1+450 (strada Cavalerului din localitatea Ștefănești), va fi închis circulației, în intervalul orar 08.00-15.00, pentru efectuarea de lucrări urgente la linia de cale ferată.
Pentru prevenirea oricăror evenimente negative și fluidizarea traficului, recomandăm următoarea rută ocolitoare: DN 7-strada Aleea I.C.H.V. – strada Coasta Câmpului.
Recomandări privind circulația:
- în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;
- respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora; – nu vă angajați în depășiri riscante;
- asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;
- nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.
Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar