Acasă / EVENIMENT / Contabilul de la FC Argeş, proces pentru şantaj

Contabilul de la FC Argeş, proces pentru şantaj

şantaj
Judiciariştii Serviciului de Investigaţi Criminale Argeş, sub supravegherea procurorului, au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de şantaj.
Din verificări s-a stabilit că este vorba despre Marius M., contabil la FC Argeş, iar din verificări a reieşit că bărbatul a pretins sume de bani de la un călugăr (15.000 de euro potrivit unor surse apropiate anchetei) pentru a nu dezălui o relaţie extraconjugală pe care slujitorul Domnului o avea cu nevasta şantajistului (mamă a trei copii), iar acesta a sesizat autorităţile. Vă reamintim că cel în cauză a fost prins în flagrant la Călineşti în timp ce primea 5.000 de euro. Ulterior, oamenii legii au făcut o percheziţie acasă la suspect, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă, precum şi suma de 8.000 de lei pe care reclamantul i-a dăduse anterior.
După administrarea probatoriului, şantajistul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și, ulterior, prezentat instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu.
Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de trimitre în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar