Acasă / EVENIMENT / Concursurile Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Concursurile Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Concursurile Serviciilor Voluntare (15)

Pe stadionul municipal Câmpulung, a avut loc faza județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din județul Argeș.

Pompierii s-au întrecut în cadrul probelor cu tematică specifică serviciilor profesionale pentru situaţii de urgenţă, ce au caracter tehnico-aplicativ şi sportiv. Acestea au constat în trei probe: „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4×100 metri”, iar organizarea lor este anuală, atât individual, cât și pe echipe la nivel județean, național și internațional.

Prin organizarea acestor concursuri se urmărește dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie, popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte specifice activităţilor desfăşurate de către serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, precum și îmbunătățirea relațiilor de colaborare între servicii.

A fost o competiție solicitantă, care la final și-a aflat echipajele reprezentative la faza interjudeţeană, ce se va desfăşura în perioada 1-15 iulie.

Ierarhia în clasamentele Serviciilor Private pentru Situații de Urgență și-a menținut ordinea pentru cele trei probe, iar clasamentul general a arătat după cum urmează:

Locul I: S.C. Automobile Dacia S.A.;
Locul II: Raten I.C.N.;
Locul III: S.C. Falck Fire Services S.R.L..
În ceea ce privește situația clasamentelor la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, locul I a fost ocupat de către UAT Mioveni, iar la finalul celor trei probe, situația a fost următoarea:

Locul I: Bogdan Cristinel (UAT Mioveni);
Locul II: Răducu Irinel (UAT Mioveni);
Locul III: Florea Cosmin (UAT Mioveni).

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar