Acasă / EVENIMENT / Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar

Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar

Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar, pentru acuzaţiile de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual. Mihai Georgescu are interdicţia de a-şi mai exercita funcţia şi nu are voie să intre în contact cu martorii. Edilul din Călineşti este acuzat de o tânără că i-a cerut favoruri sexuale, în schimbul angajării la cabinetul său.
Tatăl acesteia a dat publicității o înregistrare cu convorbirea dintre cei doi. Primarul neagă toate acuzaţiile şi spune că vorbele au fost scoase din context.Săptămâna trecută organizația PSD Argeş a decis suspendarea primarului din toate funcţiile politice.

Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (1) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (6) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (5) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (4) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (3) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (2) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (7) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (8) Primarul comunei Călineşti a fost pus sub control judiciar (9) după gratii

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa comuna baiculesti (3)

Incendiu generalizat la o magazie și un garaj din localitatea Băiculești

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar