Acasă / EVENIMENT / Autocamion distrus de flăcări, biciclist căzut pe drum

Autocamion distrus de flăcări, biciclist căzut pe drum

pompierii de la Detașamentul Bradu
În jurul orei 18.45 a după-amiezii de marţi, pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit în cazul a două incendii de vegetație, unul produs în comuna Căteasca și celălalt la Negrași.
La Căteasca a ars vegetația uscată dintr-o gospodărie, flăcările amenințând să se propage la casă și anexele gospodărești. Cauza probabilă de izbucnire a fost focul deschis în spaţii deschise lăsat fără supraveghere.
În Negrași, flăcările au făcut scrum un lan de grâu pe suprafața de aproximativ 35.000 mp și o parte din elementele combustibile ale unui autocamion. Cauza probabilă a constituit-o un scurtcircuit la instalația electrică a autocamionului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar intervenția pompierilor a împiedicat producerea altor pagube.

echipajul SMURD

Pe timpul întoarcerii de la incendiul produs în comuna Negrași, echipajul de stingere a acordat primul ajutor unui bărbat găsit căzut cu bicicleta în stradă. Pompierii au chemat în sprijin echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a preluat bărbatul de 74 de ani. Acesta era conștient și avea traumatisme la cap și câteva zgârieturi şi a fost transportat la spital.
Din câte se pare, septuagenarul a plecat cu bicicleta de la un local din comună, iar în drum spre casă s-a dezechilibrat, a căzut și a rămas aproape inert pe carosabil. Spre norocul său, a fost ocolit de șoferii care tranzitau zona până la momentul când a fost găsit de pompieri.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar