Acasă / EVENIMENT / Accident cu motociclist la Corbeni pe DN 7C

Accident cu motociclist la Corbeni pe DN 7C

 

Marți după-amiază, la numărul unic de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism . La fața locului s-au deplasat pompierii argeșeni cu o mașină de intervenție cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La față locului este prezent și un echipaj de la poliția rutieră, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.
„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 58 de ani, cetățean ceh, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcția Arefu către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urmă cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de o femeie de 44 de ani.
În urmă impactului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism la mâna stângă și piciorul stâng.
Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”,informează IPJ Argeș. Sursa foto – ePitesti

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ISU Arges - exercițiu complex (8)

ISU Argeș a executat un exercițiu complex cu forțe și mijloace în teren

Astăzi, ISU Argeș a executat, în colaborare cu mai multe instituții, un exercițiu complex cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar