Acasă / EVENIMENT / Violator trimis în judecată

Violator trimis în judecată

 

arestat preventiv

Judiciariştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi viol împotriva lui Alexandru Daniel T., de 23 de ani, din Mihăeşti. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.
Vă reamintim că, în noaptea de vineri, 8, spre sâmbătă, 9 iulie, împricinatul era la un prieten care locuieşte în zona centrală a municipiului şi la un moment dat acesta a părăsit locuinţa. În împrejurări care urmează a fi stabilite de anchetatori, a ajuns în faţa apartamentului unei femei în vârstă de 40 de ani. Profitând de faptul că aceasta uitase uşa descuiată, individul a intrat în casă, s-a năpustit asupra femeii pe care mai întâi a ameninţat-o cu acte de violenţă, apoi a imobilizat-o şi a violat-o, după care s-a făcut nevăzut.
Oripilată, victima, care-l ştia doar din vedere pe agresor, a sesizat autorităţile. În scurt timp, poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul colegilor de la Secţia 1 Poliţie Piteşti, l-au identificat pe autor. Acesta a fost încătuşat şi dus la audieri, apoi l-au reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi depus în arestul poliţiei argeşene. Prezentat de procuror în faţa magistraţilor Judecătoriei Piteşti, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

material-lemnos-confiscat

Argeș: 233 de metri cubi de material lemnos confiscat

În perioada 29 aprilie-01 mai a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști silvici au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar