Acasă / EVENIMENT / Reţinută pentru tâlhărie

Reţinută pentru tâlhărie

tâlhărie
În cursul zilei de marţi, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi au încătuşat o femeie. Aceasta este Rodica R., de 39 de ani, din municipiu, persoană fără adăpost.
Din verificări s-a stabilit că, în jurul orei 22 a serii de 8 iulie, femeia, împreună cu o altă persoană, se aflau pe o stradă din Piteşti şi au atacat un bărbat de 45 de ani pe care l-au deposedat prin acte de violenţă de o borsetă în care acesta avea mai multe obiecte personale, un telefon mobil, documente şi suma de 400 de lei.
Pe 19 iulie, suspecta a fost depistată cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 1 Piteşti şi dusă la audieri în baza unui mandat de aducere. După administrarea probatoriului, femeii i s-a asigurat adăpost cel puţin pentru o noapte fiind reţinută 24 de ore şi încarcerată în arestul poliţiei judeţene. Aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi luată o măsură preventivă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Accident autoturism și scuter Vedea

Accident între un autoturism și un scuter în comuna Vedea

Accident rutier între un autoturism și un scuter în comuna Vedea.Intervin pompierii de la Pichetul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar