Acasă / EVENIMENT / Agent de pază în arest la domiciliu

Agent de pază în arest la domiciliu

Organizarea-pazei-verificată
Un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost victima unei agresiuni în faţa unui local public şi agresorul se află în arest la domiciliu.
În ziua de 11 august, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeș, sub supravegherea unui procuror, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă și au încătuşat un bărbat. Acesta este Ion C., are 43 de ani, şi este din municipiul Basarabilor.
Din verificări s-a stabilit că, în noaptea de 6 august, agresorul, în calitate de agent de pază al unui club din localitate, a avut un schimb de cuvinte cu un tânăr de 21 de ani, din acelaşi municipiu, pe care l-a scos din unitate din cauză că, pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi avut un comportament inadecvat. Cearta dintre cei doi a continuat şi afară, context în care conflictul verbal a degenerat în acte de violenţă şi tânărul a fost bătut măr în faţa localului.
După administrarea probatoriului agentul de pază a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi depus în arestul poliţiei judeţene. Ulterior, acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea luării unei măsuri preventive. Procurorul de caz l-a prezentat instanţei, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus plasarea agresorului în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ISU Arges - exercițiu complex (8)

ISU Argeș a executat un exercițiu complex cu forțe și mijloace în teren

Astăzi, ISU Argeș a executat, în colaborare cu mai multe instituții, un exercițiu complex cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar