Acasă / EVENIMENT / Vânzătoare bătută de un recidivist

Vânzătoare bătută de un recidivist

Vânzătoare bătută de un recidivist
Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce a atacat o vânzătoare în zona Popasului Deduleşti. Este vorba despre Gheorghe Ţ., 48 de ani, din judeţul Ialomiţa.
Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 17.30, când poliţiştii Secţiei Rurale Drăganu au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 50 de ani, din Morăreşti, că în timp ce era la serviciu, a fost agresată de un necunoscut care a coborât dintr-o maşină. Pretextând că produsele cumpărate nu ar fi fost bune, acesta a cerut să-i fie retituiţi banii. În moment când vânzătoarea i-a răspuns că nu-i dă nimic dacă nu i se explică ce anume nu era în regulă cu marfa, individul a luat-o la bătaie, apoi s-a urcat în maşina în care mai erau şi alte persoane, şi a plecat. Victima a sunat la 111 şi autoturismul în cauză a fost depistat la scurt timp, în trafic, de către polițiștii din Drăganu, iar în maşnă l-au găsit pe bărbatul cu pricina. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri şi împotriva sa a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violențe. După administrarea probatoriului, ialomiţeanul cu pricina a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. După o noapte petrecută în spatele gratiilor, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive şi a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.
Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Ţ. este recidivist, fiind cunoscut cu antecedente penale atât în ţară, cât şi în străinătate. El a recunoscut că a bătut-o pe femeie şi oamenii legii bănuiesc că bărbatul procedează astfel ca să-şi intimideze victimele în scopul obţinerii unor sume de bani.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar