Acasă / EVENIMENT / A murit strivit de un motocultor

A murit strivit de un motocultor

strivit de un motocultor (1)
Ieri după-amiază, un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui incident care a avut loc în imediata apropiere a locuinţei sale.
S-a întâmplat puţin după ora 15.15 în comuna Cicăneşti, când o femeie a sunat la 112 anunţând că vecinul său s-a răsturnat cu un tractor cu remorcă şi a fost prins sub utilaj. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Curtea de Argeş şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat. Când au ajuns, salvatorii au constatat că era vorba despre un motocultor la care era ataşată o semiremorcă, nu un tractor, aşa cum se anunţase iniţial. Până la sosirea echipelor de intervenţie, motocultorul şi semiremorca fuseseră ridicate de sătenii veniţi în ajutor, iar de sub ele l-au scos pe Ştefan P., de 59 de ani, din localitate, care nu mai dădea semne de viaţă. Din păcate, echipa medicală nu a putut decât să constate că bărbatul suferise leziuni incompatibile cu viaţa şi era decedat.
Potrivit anchetatorilor, nenorocirea a avut loc în imediata apropiere a locuinţei victimei, pe o cale de acces situată în pantă, care duce către gospodăria acesteia. Se presupune că în timp ce cobora dealul, bărbatul a pierdut controlul motocultorului, care s-a răsturnat în râpă. Întrucât nu a avut loc pe un drum public, evenimentul nu este încadrat ca accident de circulaţie. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar