Acasă / EVENIMENT / Unul conducea cu permis fals…altul nu avea deloc

Unul conducea cu permis fals…altul nu avea deloc

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria din municipiul de sub Grui privind comitrea infracțiunilor de conducere fără drept și uz de fals.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 25 august 2021, în jurul orei 13, Elvis G., de 21 de ani, din Bughea de Jos, a fost depistat în trafic conducând un autoturism pe DJ 732 prin comuna Vlădesti, fără a poseda permis de conducere, iar cu ocazia verificărilor cel în cauză a prezentat un permis de conducere fals.
Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

sofa-cu-permis-fals-fotopress-24ro-2
… Altul nu avea deloc
La rândul lor, polițiștii din cadrul Secției Rurale Leordeni l-au depistat pe Ovidiu B., de 24 de ani, din comuna Turnu Roșu, județul Sibiu, care conducea un autoturism pe DJ 702C, pe raza comunei Bogați, fără a fi posesor de permis de conducere.
De asemenea, din verificările efectuate la momentul depistării, s-a constatat că autovehiculul i-a fost încredințat de către proprietar, un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, care se afla în autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minor plecat voluntar de la domiciliu (2)

Minor plecat voluntar de la domiciliu

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar