Acasă / EVENIMENT / 30 adulți și aproximativ 20 minori evacuați dintr-un bloc din cartierul Războieni

30 adulți și aproximativ 20 minori evacuați dintr-un bloc din cartierul Războieni

Pompierii au intervenit joi seară, după ce a fost semnalat miros de gaz într-un bloc din cartierul Războieni din municipiul Pitești (bl. G1). Au fost evacuați aproximativ 30 adulți și aproximativ 20 minori. Pompierii au pătruns într-un apartament și în interior au găsit o persoană de sex masculin semiconștientă. Salvatorii au pătruns pe fereastră și în interiorul locuinței ,era fum și miros de gaze, posibil de la o oală uitată pe aparatul de gătit.Locuința este situată la etajul 1 . Bărbatul este transportat la spital de către echipajul SMURD, iar un echipaj al SAJ a preluat o   persoană de sex feminin care prezintă atac de panică și o transportă la Spitalul de  Pediatrie. Persoanele evacuate s au întors în locuințe și în continuare se fac cercetări alături de un echipaj al distribuitorului de gaze pentru identificarea altor scurgeri de gaze.

S-au făcut cercetări la toate spațiile.Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autospecială de cercetare chimică biologică, radiologică și nucleară.Timp de mai multe ore a fost oprită alimentarea cu gaze la trei locuințe.În locuința victimei în vârstă de 50 de ani a fost găsit un aparat de gătit improvizat, conectat la conducta de gaze.În urmă măsurătorilor, au fost identificate valori crescute ale prezenței gazului la alte două locuințe și s-a luat măsura de oprire a alimentării cu gaze.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

activități în cadrul acțiunii ROADPOL TRUCK&BUS (3)

Atenție șoferi! Poliția Argeş, filtre la toate intrările și ieşirile din oraş

Polițiștii rutieri argeșeni acționează, permanent, pe principalele artere rutiere, pentru creșterea gradului de siguranță prin ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar