Acasă / EVENIMENT / Şi-a bătut nevasta şi a ajuns la puşcărie

Şi-a bătut nevasta şi a ajuns la puşcărie

Femeie-bătută-fotopress-24ro
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Secţiei Rurale Leordeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui Florin D., de 42 de ani, din Slobozia, care locuia fără forme legale la Răteşti.
Fire violentă, bărbatul obişnuia să-şi bată soţia, motiv pentru care, în 2018, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de violenţă domestică pe un termen de încercare de patru ani, iar femeie a divorţat. Individul nu doar că nu a înţeles nimic din indulgenţa judecătorilor, dar a continuat să-i facă fostei neveste viaţa amară.
Astfel, în septembrie 2021, s-a dus peste ea acasă, context în care femeia a sesizat autorităţile şi a obţinut un ordin de protecţie. În decembrie 2021, cu toate că nu avea voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de fosta nevastă, a încălcat interdicţia, s-a ales cu un nou dosar penal şi a fost trimis în judecată. Dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Topoloveni, care l-a condamnat pe împricinat la trei ani de puşcărie în regim de detenţie şi bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar