Acasă / EVENIMENT / Şi-a lovit mama cu cuţitul şi e liber

Şi-a lovit mama cu cuţitul şi e liber

Şi-a lovit mama cu cuţitul
Un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că fiul său şi-a înjunghiat mama, iar la locul evenimentului au acţionat poliţiştii Secţiei Rurale Albota.
Incidentul a avut loc în jurul orei 21 a serii de marţi, iar oamenii legii au găsit atât victima, cât şi agresorul. Femeia, în vârstă de 74 de ani, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, unde medicii au stabilit că rana nu era profundă şi că viaţa septuagenarei nu a fost pusă în pericol.
Din primele verificări a reieşit că, pe fondul unei stări conflictuale, Constantin P., de 45 de ani, şi-a atacat mama cu un cuţit şi a înjunghiat-o în picior nimerind rotula. În acest context a fost parcursă procedura privind evaluarea situației de risc, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă mama agresorului nu a fost de acord. Împotriva bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea unui procuror. După administrarea probatoriului, Constantin P. a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şofer-băut1

Bărbat prins conducând sub influența alcoolului pe str. Gheorghe Doja

În ziua de 18 mai a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar