Acasă / EVENIMENT / Atacat cu un spray lacrimogen

Atacat cu un spray lacrimogen

În ziua de 16 martie, judiciariştii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și au încarcerat o femeie.

borsetă
Aceasta este Anamaria V., de 21 de ani, din București. Din verificări a reieşit că, în seara de 22 ianuarie, în timp ce se afla într-un imobil din Pitești împreună cu un bărbat și o femeie, a deposedat un bărbat de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de euro, prin folosirea unui spray lacrimogen. În urma activităților desfășurate, oamenii legii au identificat două dintre cele trei persoane bănuite de săvârșirea faptei, care s-au sustras urmăririi penale și au fost date în consemn.
În noaptea de 15 spre 16 martie, suspecţii au fost depistaţi pe un aeroport din București, de unde au fost preluaţi de polițiștii piteşteni și aduşi la audieri.
După administrarea probatoriului, Anamaria V. a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță şi dusă în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale în consecință.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident cu trei victime cateasca (2)

Accident cu  trei victime în comuna Căteasca

Ieri după-amiază s-a produs un accident rutier în comuna Căteasca, satul Coșeri, în care au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar