Acasă / EVENIMENT / Incendiu la o locuință din comuna Mărăcineni

Incendiu la o locuință din comuna Mărăcineni

Miercuri seară,pompierii de la Detașamentul Pitești și Mioveni cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, alături de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat au intervenit la un incendiu izbucnit la o locuință din comuna Mărăcineni, satul Argeșelu. A ars generalizat acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării acționează pe mai multe sectoare pentru a împiedica propagarea flăcărilor la vecinătăți.La fața locului, pompierii acționează cu patru autospeciale de stingere.Incendiul a pornit din zona camerei centralei termice, iar prin intermediul izolației termice a casei flăcările au ajuns la elementele combustibile ale acoperișului. Acoperișul a fost distrus pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.Nu au fost victime ale evenimentului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul sau burlanul de fum care era neprotejat termic corespunzător față de materialele combustibile.Pentru lichidarea completă a incendiului, salvatorii au lucrat timp de aproximativ o oră și jumătate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

activități în cadrul acțiunii ROADPOL TRUCK&BUS (3)

Atenție șoferi! Poliția Argeş, filtre la toate intrările și ieşirile din oraş

Polițiștii rutieri argeșeni acționează, permanent, pe principalele artere rutiere, pentru creșterea gradului de siguranță prin ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar