Acasă / EVENIMENT / A început asfaltarea DJ 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel

A început asfaltarea DJ 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel

Joi, 10.08.2023, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Marius Nicolaescu au mers pe drumul județean 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel, unde s-a turnat asfalt pe o lungime de 6,5 kilometri, în localitatea Albeștii de Muscel.Lucrările de asfaltare a acestui drum vor continua, la această oră aflându-se în execuție alți 2,1 km, pe raza comunei Bughea de Sus. S-a executat deja fundația cu piatră spartă, iar de săptămâna viitoare va începe să se toarne asfaltul.Aici, conducerea CJ Argeș s-a întâlnit cu primarii celor două localități, Nicolae Tarbă (Bughea de Sus) și Cătălin Manta (Albeștii de Muscel).

“Acest drum, pe marginea căruia au fost multe discuții, dispute și manipulări, a fost tot timpul în atenția noastră. Întotdeauna am fost sincer cu primarii și cu cetățenii chiar și atunci când am întâmpinat probleme din cauza cărora s-au și oprit lucrările. Este o investiție mare finanțată din bugetul Consiliului Județean Argeș. Mă bucură faptul că peste jumătate din drum a fost deja asfaltat, iar de săptămâna viitoare se va turna asfalt pe următorii 2 kilometri. Per ansamblu, pe infrastructură rutieră, la nivel județean avem proiecte pe fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii care vizează modernizarea a sute de kilometri. O mare parte au și fost asfaltate, ca exemplu DJ 503 și DJ 504 a căror lungime totală este de 70 de kilometri” – Ion Mînzînă, președinte CJ Argeș.
La rândul lor, primarii celor două comune argeșene au mulțumit conducerii CJ Argeș pentru colaborare și implicarea în proiectele de dezvoltare a localităților.
Valoare proiect – 25.600.000 lei cu TVA.
Executat – 11.000.000 lei cu TVA.
Buget – Consiliul Județean Argeș.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar