Acasă / EVENIMENT / Urmărit cu focuri de armă

Urmărit cu focuri de armă

Şoferul a abandonat maşina şi a fugit
Un tânăr care a refuzat să oprească maşina la semnalul poliţiştilor, a fost urmărit de oamenii legii care au tras cu pistolul după el. Împricinatul a abandonat autoturismul şi s-a făcut nevăzut, dar ulterior a fost depistat şi încătuşat.
S-a întâmplat zilele trecute, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au observat, la Băiculești, un microbuz Mercedes Vito condus de un tânăr care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară încălcând linia continuă care sepră sensurile de mers. Oamenii legii au făcut semnal de oprire, dar în loc să tragă pe dreapta, șoferul a accelerat și a depășit o coloană de mașini. Dat în consemn, autovehiculul a fost depistat în trafic de agenţii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au pornit în urmărire. Pe traseu, poliţiştii l-au somat pe șofer și au tras patru focuri de armă asupra microbuzului, dar cel de la volan şi-a continuat deplasarea în mare viteză reuşind să se facă nevăzut. Ulterior, maşina a fost găsită abandonată între nişte tiruri parcate la kilometrul 110 al Autostrăzii A1, având plăcuţele cu numerele de înmatriculare demontate. În urma activităților desfășurate de către polițiștii Secției 4 Pitești, la scurt timp au fost identificați atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerul care-l însoţea.

Şoferul a abandonat maşina

Este vorba despre Georgian Andrei S., de 20, şi un tânăr 18 ani, ambii din județul Ilfov. Din verificări s-a stabilit faptul că la volanul microbuzului a fost primul dintre ei, iar în urma consultării bazei de date s-a constatat că împricinatul avea dreptul de a conduce suspendat şi în cauză a fost deschis dosar de cercetare penală. După administrarea probatoriului, Georgian Andrei S. a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, iar însoţitorul său a fost lăsat liber. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SMURD

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni

În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar