Acasă / EVENIMENT / Bărbat de 74 de ani a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș

Bărbat de 74 de ani a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș

Un bărbat in varsta de 74 de ani a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș,in apropierea caii ferate.Un echipaj de pompieri a intervenit pentru extragerea bărbatului din șanțul de scurgere a apei de pe strada Regimentului,iar politistii de la investigații criminale au inceput cercetarea la fața locului.

Omul disparuse de ieri,dar familia nu a fost foarte ingrijorata deoarece stia ca se deplaseaza cu caprele la pascut si mai dormea la un grajd si nu numai,fara a reveni acasa. Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca contextul in care a acesta a ajuns in respectivul perimetru si imprejurarile avut loc moartea acestuia,nefiind excluse nici o varianta de cercetare asupra cauzei decesului.Acum cinci zile,pompierii militari din Curtea de Arges au mai gasit un barbat de 73 de ani intr-o acumulare de apa din comuna Nucșoara,o actiune la care a intervenit și un echipaj de pe ambulanța.Acesta a fost extras din lacul Învârtita și predat echipajului SAJ, care l-a declarat mort,fiind exclusa varianta unei agresiuni asupra victimei sau a crimei.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minor plecat voluntar de la domiciliu (2)

Minor plecat voluntar de la domiciliu

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar