Acasă / EVENIMENT / Cercetări finalizate de polițiști

Cercetări finalizate de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, în care se desfășoară cercetări față de o societate, din municipiul Pitești.Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2012 – 2020, în baza unor contracte de prestări servicii, societatea în cauză a desfăşurat activităţi de contabilitate, respectiv prelucrare documente primare, întocmire registre contabile și balanţe lunare de verificare, respectiv calcule şi evidenţă salariaţi, în beneficiul a două societăți comerciale, fără a deţine avizul de principiu şi autorizaţia de funcţionare din partea C.E.C.C.A.R., conform prevederilor O.U.G. nr. 65/1994.Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

trimitere-în-judecată

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în care se desfășoară cercetări față de o femeie de 34 de ani, cu reședința în Curtea de Argeș.Din cercetări s-a stabilit că femeia, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a expus spre vânzare, la punctul de lucru situat în municipiul Curtea de Argeș, aproximativ 300 de articole vestimentare, accesorii și rechizite, purtând însemnele unor mărci înregistrate de renume.
Prejudiciul cauzat titularilor mărcilor înregistrate a fost de 3822 de euro, din care 1274 de euro reprezintă prejudiciul material și 2548 de euro reprezintă prejudiciu moral.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa Mozacen

Incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni

Sesizare incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni, satul Babaroaga. Intervin pompierii de la Detașamentul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar