Acasă / EVENIMENT / Bărbat prins conducând sub influența alcoolului

Bărbat prins conducând sub influența alcoolului

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat un bărbat de 43 de ani, din Negrași, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

Șoferi-beți-și-fără-permis

Conducea fără drept

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa Mozacen

Incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni

Sesizare incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni, satul Babaroaga. Intervin pompierii de la Detașamentul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar