Acasă / EVENIMENT / Vitezomani transformați în pietoni

Vitezomani transformați în pietoni

În ziua de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 53 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Șoferi-vitezomani

În ziua de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 42 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 de km/h.
Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa Mozacen

Incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni

Sesizare incendiu izbucbit într-o gospodărie din comuna Mozaceni, satul Babaroaga. Intervin pompierii de la Detașamentul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar