Acasă / SOCIAL / Consiliul Județean Argeș – alături de persoanele cu nevoi speciale

Consiliul Județean Argeș – alături de persoanele cu nevoi speciale

Ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor Pascale, conducerea Consiliului Județean Argeș este alături de persoanele cu nevoi speciale din centrele aflate în subordinea C.J. Argeș.
Joi, 17 aprilie a.c., președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a aflat în mijlocul persoanelor vârstnice de la Centrul de Asistență Socială din Găvana Pitești pentru a le transmite personal un Paște Fericit, să aibă sănătate, încredere, speranță și liniște sufletească.
”Este o săptămână în care ne primenim sufletele, încercăm să fim mai buni, mai înțelegători și mai apropiați de semenii noștri. Pentru mine este o bucurie să mă întâlnesc cu cei cu vârsta mai înaintată, cu părinții și bunicii noștri, cei care ne-au crescut și ne-au educat. Avem alături oameni care au ajuns la o anumită vârstă, dar se bucură de întelegere, de respect și de îngrijire, oameni care au trăit frumos, decent, care au rude, dar care preferă să trăiască în incinta acestui cămin, care le ofere toate condițiile ”, a declarat Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș.
De asemenea, președintele C.J. Argeș a vizitat și la centrele din municipiul Câmpulung, unde a participat la momentele artistice special pregătite de copiii instituționalizați și le-a oferit cadouri, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Tiberiu Dragos Oprea

Tangouri românești și argentiniene în interpretarea Analiei Selis, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 28 septembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar