Acasă / SOCIAL / Georgia cucereşte publicul piteştean

Georgia cucereşte publicul piteştean

Evenimentul care s-a desfăşurat sub egida celei de a VIII-a ediţii a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, Festivalul Internaţional de Folclor Carpaţi   în care pentru prima dată ansamblurile din Brazilia, Mexic, Georgia, Bulgaria, Serbia, Ţara Galilor, Turcia si Coreea de Sud  au concurat  pentru marele premiu.

Toate  ansamblurile au fost notate de un juriu format din reprezentanţii tuturor ţărilor participante. Nu înainte însă de o ultima reprezentaţie de gală în fata a mii de piteşteni veniţi special pentru acest eveniment  în Piaţa Milea. Aceştia  au aplaudat minute în şir câştigătorii concursului: Mexic – locul III, Coreea de Sud, cea mai iubita de publicul tânăr  - locul II si, marele premiu câştigat de Georgia, în uralele publicului. 

Preşedintele Consiliului Judeţean  Argeş Constantin Nicolescu  a fost cel care  a premiat ansamblul din Georgia. Georgienii au cucerit publicul, dar si juriul, cu graţia dansului feminin şi cu electrizantul spectacol al bărbaţilor, adevăraţi virtuoşi în executarea de mişcări acrobatice, specifice zonei. La cererea publicului ei  a mai oferit alte două reprezentaţii

M.N  Foto : Neacsu Mihai

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Pompierii-argeșeni

ISU Argeș : Minivacanță în siguranță

Salvatorii argeșeni rămân mobilizați 24 de ore din 24 și în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar