Acasă / SOCIAL / Holograf aprinde luminile de Crăciun

Holograf aprinde luminile de Crăciun

Piteştiul se transformă într-un tărâm de poveste, centrul comercial dând startul sărbătorilor de iarnă cu tradiţionalul eveniment al aprinderii luminilor de Crăciun. Milioane de lumini, personaje magice şi un superconcert Holograf.
Magia sărbătorilor cuprinde întreg centrul comercial Euromall, care din 23 noiembrie, devine un orăşel magic cu milioane de lumini. Euromall deschide sezonul sărbătorilor de iarnă şi îi invită pe toţi argeşenii să aprindă împreună luminile de Crăciun sâmbăta aceasta, începând cu ora 18.30. Vizitatorii vor descoperi o lume feerică, în care decoraţiuni fabuloase şi personaje de poveste îi vor încânta atât pe cei mici, cât şi pe cei mari. O noutate în materie de decoraţiuni o constituie globurile uriaşe care vor pluti deasupra mulţimii şi care se vor deschide dezvăluind scene magice de Crăciun. Ca în fiecare prag de iarnă, Euromall oferă clienţilor săi un superconcert cu cei mai în vogă artişti ai momentului. După o absenţă îndelungată, Holograf revine la Piteşti pentru a da startul sărbătorilor la Euromall Piteşti. Dan Bitman & compania, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România, vor susţine sâmbătă un concert extraordinar, din care nu vor lipsi hiturile consacrate, cât şi cele mai recente piese semnate de celebra formaţie.
Evenimentele se ţin lanţ la Euromall pe perioada sărbătorilor! Duminică 8 decembrie, Moş Nicolae vine să le aducă copiilor cuminţi cadouri dulci, Euromall oferind celor mai mici clienţi ai săi o după-amiază plină de surprize, distracţie şi bună dispoziţie. De luni, 9 decembrie, Moş Crăciun preia ştafeta şi va fi prezent în fiecare după-amiază, timp de aproape două săptămâni, sub bradul împodobit. Împreună cu ajutoarele sale, spiriduşii de la Euromall, Moş Crăciun va oferi micuţilor cadouri dulci şi le va asculta dorinţele. De multe surprize vor avea parte şi cei mari, în perioada următoare magazinele din incinta centrului comercial aşteptându-şi clienţii cu oferte şi promoţii care mai de care mai tentante, ocazie excelentă pentru cei aflaţi în căutarea cadourilor ideale pentru cei dragi. Mai mult, vinerea viitoare aproape toate magazinele din incinta centrului comercial Euromall intră în cursa reducerilor Black Friday, oferind clienţilor pe 29 noiembrie discounturi între 20 şi 50% la numeroase produse de pe rafturi.
FotoPress24.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Alba-ca-Zapada

Activitățile cultural – artistice în perioada 22 – 29 septembrie 2023

Consiliul Județean Argeș vă invită să participați la activitățile cultural – artistice organizate de către ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar