Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri

In ziua de 24.03. a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi Serviciului Rutier Argeş au aplicat un număr de 154 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.285 lei, fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

Bărbat găsit decedat

În ziua de 24.03.2014, orele 13.20, Poliţia Mun. Piteşti a fost sesizată prin Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că R.C., de 82 ani, a fost gasit decedat in locuinta sa din Pitesti, str. Calea Campulung.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul P.M.P.-B.I.C, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul nu prezinta semne vizibile de violenţă pe corp. Medicul de familie urmeaza sa elibereze certificatul constatator al decesului.

Accident rutier pe raza municipiului Câmpulung

Pe str. Matei Basarab din mun. Câmpulung-Muscel, jud. Arges, O.V.I., de 54 ani, din localitatea Bughea de Sus, jud. Arges, în timp ce conducea un autoturism din directia Centru catre Brasov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,98mg/l alcool pur in aerul expirat), a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers si a accidentat grav pe V.C., de 56 ani din mun. Câmpulung-Muscel, care se deplasa regulamentar pe bicicleta, după care a parasit locul producerii accidentului fara încuviinţarea organelor de politie, fiind identificat după aproximativ 2 ore la domiciliu.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice (sânge) in vederea stabilirii alcoolemiei, iar biciclistul nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

Agent de pază, sancţionat de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Călineşti au acţionat pe linia respectării prevederilor Legii 333/2003 de către personalul din cadrul unităţilor unde este organizată paza umană, ocazie cu care a fost depistat P.M., agent de pază la o societate comercială din com. Călineşti, jud. Argeş, care desfăşura serviciul sub influenţa băuturilor alcoolice (0.41 mg/l).
A fost sancţionat conf. art. 58 lit. e din Legea 333/2003 R, cu amendă în valoare de 100 lei, urmând a se efectua verificări pentru a se stabili dacă acesta se află în situaţia prev. de art. 61 alin.1 lit. b din acelaşi act normativ, în vederea luării măsurii de retragere a atestatului de paza.

Conducea un moped neînmatriculat

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat pe J.S., de 60 ani, din com.Botesti, in timp ce conducea pe DN 7 Stefanesti un moped neînmatriculat.
In cauza s-a întocmit dosar penal conform art 334 alin 1 CP.

Activităţi Silvice

Poliţiştii Secţiei Nr. 10 Poliţie Rurală Lunca Corbului au depistat pe DJ679 în com. Lunca Corbului pe G.M., de 24 ani din com. Săpata, care transporta cantitatea de 1,5 m.s. material lemnos esenţa salcâm cu o autoutilitara fără documente de provenienţă.
Cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Costeşti, iar bărbatul a fost sanctionat conform Legii 171/2010 cu suma de 2000 lei.

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat pe V.C., de 28 ani, din orasul Stefanesti, care transporta pe str Zavoi cu un atelaj hipo cantitatea de 0.3 mc material lemnos, fără documente legale. A fost sanctionat conform legii 171/2010 cu suma de 2000 lei si materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii si predat OS Pitesti.

Totodată, poliţiştii Sectiei 13 Politie Rurala Rucar au depistat pe P.V.P., de 25 ani din com. Dragoslavele, care transporta cu atelajul propriu cantitatea de 1,3 mc material lemnos esenta molid, fără a avea documente legale de provenienţă si transport. A fost sancţionat conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos fiind confiscat şi predat O.S. Dragoslavele.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Pompierii-argeșeni

ISU Argeș : Minivacanță în siguranță

Salvatorii argeșeni rămân mobilizați 24 de ore din 24 și în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar