Acasă / EVENIMENT / 20 de traficanţi de droguri, audiaţi

20 de traficanţi de droguri, audiaţi

În urma unor descinderi ale procurorilor şi poliţiştilor de la combaterea criminalităţii organizate, zeci de persoane au ajuns la sediul DIICOT Piteşti pentru a fi audiate într-un dosar privind comiterea infracţiuniii de trafic de droguri.

MascatiDroguri01Comerţ cu canabis şi etnobotanice
La primele ore ale dimineţii de ieri, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) au efectuat, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT Piteşti şi cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a IGPR, opt percheziţii, din care şapte în Piteşti şi una în comuna Bradu, la locuinţele a cinci persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv. Din primele verificări a rezultat că, din ianuarie şi până în prezent, cei în cauză ar fi comercializat fără drept, pe raza municipiului Piteşti, substanţe cu efect psihoactiv, sau etnobotanice cum sunt cunoscute acestea.

retinuti droguriDroguri, bani şi telefoane, ridicate
În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 50 de grame de canabis. Totodată, au fost ridicate telefoane mobile, sisteme informatice, 1.700 lei şi 700 euro, precum şi ustensile folosite la prepararea şi comercializarea drogurilor. Ieri după-amiază, 20 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Piteşti pentru audieri, iar la acţiune au participat şi efective ale Detaşamentului Mobil al Jandarmeriei Argeş.

Reţinuţi în vederea arestării
Aseară, cinci dintre suspecţi, şi anume Mădălin T., de 19 ani, Cristian S., de 20 de ani, George V., de 24 de ani, George C., de 20 de ani, şi Traian O., de 23 de ani, toţi din Piteşti, au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene. Azi, aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Aseară, procurorii DIICOT continuau audierea celorlalte 15 persoane, urmând să ia o decizie şi în legătură cu stabilirea unor măsuri preventive referitoare la acestea.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

barbat-arestat-fotopress24-2

Arestat pentru încălcarea controlului judiciar

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar