Acasă / SPORT / Alb violeții vor victoria cu Ripensia Timișoara

Alb violeții vor victoria cu Ripensia Timișoara

Mâine seară, de la ora 19:30, FC Argeş dispută primul meci din sezonul 2019-2020. În ultima partidă a primei runde din Liga 2, echipa din Trivale primeşte vizita Ripensiei Timişoara. În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc ieri la Stadionul „Nicolae Dobrin”, directorul executiv al clubului, Bogdan Stoica, managerul echipei, Nicolae Dică, şi doi dintre jucători, Grigore Turda şi Nicolae Muşat, au prefaţat confrutnarea.

fc arges conferinta”Ne aşteaptă o partida foarte grea, Ripensia este una dintre echipele bune din Liga 2, cu un antrenor experimentat, ce cunoaşte foarte bine acest eşalon. Domnul Alexandru Pelici a avut rezultate la echipele unde a activat. Este un antrenor ce îşi pregăteşte defensiv foarte bine echipa, având la dispoziţie jucători cu experienţă. Trebuie să fim pregătiţi pentru această confruntare. Îmi doresc ca elevii mei să dea totul pe teren, pentru a câştiga jocul. Nu avem nicio problemă de lot în acest moment, ni s-a alăturat şi Motroc, revenit după o accidentare. În altă ordine de idei, consider că ora la care a fost programată partidă este destul de bună, oamenii pot veni la meci pentru că nu mai lucrează atunci. Mi-aş dori să fim susţinuţi de cât mai multă lume. Am fost impresionat de faptul că la meciurile disputate până acum în prima etapă a fost o audienţă peste medie.

„Cât mai mulţi suporteri”
La rândul său, Bogdan Stoica, directorul sportiv al FC Argeş, a spus: „Vrem să jucăm cât mai bine şi să reuşim să promovăm. Marţi, 6 august, este o zi importantă, se împlinesc 66 de ani de la înfiinţarea clubului, este o dată de referinţă pentru fotbalul argeşean. Trebuie să învingem pe Ripensia. Să sperăm că vor veni cât mai mulţi suporteri la stadion pentru a ne încuraja la bine şi la greu”.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

pp - fc arges - buzau

Alb violeții s-au impus contra echipei SCM Gloria Buzău

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar