Acasă / SPORT / CS Mioveni a părăsit Cupa României, din cauza problemelor de arbitraj

CS Mioveni a părăsit Cupa României, din cauza problemelor de arbitraj

cs mioveni-gaz metan0-1- cupa romaniei-fotopress24.ro  (49)CS Mioveni a pierdut la limită cu Gaz Metan care s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost înscris de Roberto Romeo în minutul 11, după o acțiune a lui Ovidiu Bic. Meciul a început promițător, cu un ritm bun și faze de poartă, dar a scăzut în intensitate către mijlocul primei reprize. Oaspeţii au jucat o jumătate de oră în inferioritate numerică. De Vriese a văzut „roşu” după două galbene. Pleșca a fost omul meciului la Gaz Metan , a avut o intervenție bună în fața lui Burnea. mioveni-cupa-romaniei-gaz-metanCu toate acest galben-verzii nu au reușit să înscrie sub nicio formă, deși au existat destule ocazii. În minutul 86 Cristea putea să le ofere celor de la Mioveni șanșa unui egaldupă ce a fost fost la un pas de autogol. Cel mai contestat moment a fost un henț clar, pe care arbitrul nu l-a observant. CS Mioveni a jucat cu multă ambiţie în faţa unui Gaz Metan Mediaş care a prezentat în Cupă cel mai bun 11 disponibil. S-a văzut că și-au dorit să câștige dar arbitrajul nu a fost de partea lor.

CS Mioveni: Croitoru – Negoiţă (Pirtea 46′), Ichim, Gugu, Burnea, Traşcu (Florescu 60′), Mîrzeanu, Rădescu, Andor (Vintilă 73′), Ayza, Năstăsie.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Popovici, Cristea, Sîrghi, De Vriese, Bic, Neagu, Romeo, Tîrcoveanu (Manole 77′), Surugiu (Golubovic 62′), Buziuc (Buşu 74′).

M.M / FOTO GABRIELA NEACȘU – MIHAI N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

egal derby fc arges - cs mioveni

FC Argeș – CS Mioveni egal în derby-ul județului

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar