Acasă / EVENIMENT / Doua persoane și-au pierdut viața în urma unui accident

Doua persoane și-au pierdut viața în urma unui accident

inbound8940462967447475834

Grav accident pe raza localității Valea Ursului, în care 2 victime și-au pierdut viața. Imediat la locul intervenție s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, plus un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât erau scurgeri de lichide combustibile, și au început manevrele de descarcerare pentru extragerea a două victime aflate în autoturism, care din păcate s-a constatat că nu prezentau semne vitale, ulterior fiind declarat decesul. În total au fost 4 victime, celelalte două sunt doi bărbați care se aflau în camionetă, unul a fost monitorizat la fața locului, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.
În accident au fost implicate 3 vehicule, autoturismul și camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieșind cu o roată în afara unui podeț. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound3733883979649606466

36 de persoane bănuite de trafic de droguri conduse la audieri

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar