Acasă / SPORT / Dunărea Călărași pierde fără drept de apel în fața alb-violeților

Dunărea Călărași pierde fără drept de apel în fața alb-violeților

fc arges- dunarea calarasi 2-0 fotopress-24 (15)FC Argeș a reușit ieri seară să câștige fără dubii confruntarea contra echipei Dunărea Călărași, cu scorul de 2-0. Încă din primele minute ale primei reprize alb-violeții puteau deschide scorul. Meciul a fost unul disputat, avându-le pe gazde într-o bună dispoziție de joc și cu o atitudine schimbată după eșecul din precedentul meci de acasă, cu Balotești. În minutul 30, Raul Costin a deschis scorul după ce a tras pe jos pe lângă Dobrosavlevici, cu toate că Lungu a plonjat în dreapta nu a reușit să ajungă la minge. Repriza a doua a fost una extreme de tensionată, o repriză în care arbitrul a împărțit cartonașe galbene, iar oamenii din staff-ul celor de la FC Argeș și Călărași și-au împărțit cuvinte grele și mai aveau doar un pas până să se ia la bătaie. Momentan nu știm de la ce a pornit scandalul, cert este că în urma acestei discute meciul a fost oprit preț de câteva minute bune. În minutul 86, Bogdan Manole ratează intervenţia cu capul într-un duel cu Oancea, iar arbitrul acordă fault şi cartonaş galben pentru fundaşul Dunării. Acesta a fost eliminat pentru că mai luase un galben tot în această partidă. Aproape de finalul meciului, Raul reusește dubla și trage de la 18 metri aproape de vinclul din stânga lui Lungu.

fc arges- dunarea calarasi 2-0 fotopress-24 (9)Chiar dacă oaspeții și-au asigurat promovarea în prima ligă și poate nu au mai evoluat cu aceeași determinare, merită totuși menționată evoluția argeșenilor, aceștia administrând Dunării Călărași prima înfrângere din mandatul lui Dan Alexa ! În urma acestei victorii alb-violeții au urcat pe locul 4, cu 62 de puncte, tot atâtea câte are şi CS Afumaţi. Dunărea rămâne cu 89 de puncte, la patru distanţă de FC Hermannstadt. După meciul de aseară aceștia au ratat şi şansa de a-şi asigura matematic locul 1.

FC Argeş: Nicușor Grecu – Tofan, Vişa, Şerbănică, Stan – Raul Costin (cpt.), Şerban – Robert Grecu ( Oancea 66′), Martin (Tăbăcariu 83′), Ionuț Năstăsie – Buhăescu (Cotigă 90′)
Antrenor: Emil Săndoi

Dunărea Călărași : Lungu (cpt.) – Ţenea, Dobrosavlevici, Manole, Tomozei (Mendy 67′) – Missi Mezu, Pană, Cr. Puşcaş, Stoica – Spehar (Val. Alexandru 46′), Rus (Doman 46′)
Antrenor: Dan Alexa

FOTO GABRIELA NEACSU / VIDEO MIHAI N.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - pandurii (3)

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar